Ne jemi zëri juaj...


Mirëseerdhët në gjirin e Klubit tonë...

Sunday, 3 April 2016

Ne promovimin e antologjive

Ne promovimin e antologjive poetike Rapsodi te nje poeme arbereshe, pergatitur nga poeti Agim Mato dhe Antologji letrare, me autor Dushko Vetmo, pergatitur nga Prof. Anton Nike Berisha.
Sarande 2 prill 2016
foto d. m

No comments:

Post a Comment